Skip to content

Fitnessapparatuur leasen

U wilt uw klanten het beste bieden én blijven groeien. Nieuwe fitnessapparatuur kost vele duizenden euro’s. Wat als u uw sportschool toch wilt voorzien van een ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande fitnessapparatuur? Dan is fitnessapparatuur leasen iets voor u.

Op deze pagina vertellen wij wat het leasen van fitnessapparatuur inhoudt en wat de voordelen en mogelijkheden zijn.

Groeien zonder grote investeringen

De sportschoolbezoeker van nu heeft hoge verwachtingen. Een veelzijdig aanbod van fitnessapparatuur, nieuw materiaal, hoogstaande kwaliteit. Fitnessapparatuur leasen bij Productlease.nl zorgt ervoor dat u aan deze vraag kan voldoen. Zonder enorm hoge investeringen vooraf.

Bent u van plan een sportschool te beginnen of wilt u juist flink uitbreiden? Fitness apparaten leasen biedt mogelijkheden voor elke sportschoolhouder.

De sportschoolbezoeker van nu heeft hoge verwachtingen. Een veelzijdig aanbod van fitnessapparatuur, nieuw materiaal, hoogstaande kwaliteit. Fitnessapparatuur leasen bij Productlease.nl zorgt ervoor dat u aan deze vraag kan voldoen. Zonder enorm hoge investeringen vooraf.

Bent u van plan een sportschool te beginnen of wilt u juist flink uitbreiden? Fitness apparaten leasen biedt mogelijkheden voor elke sportschoolhouder.

De voordelen van fitnessapparatuur leasen

Geen aanschafkosten

U hoeft niet zelf te investeren in fitnessapparatuur. Zo kunt u uw bezoekers direct toegang geven tot de beste fitnessapparatuur.

Vaste maandelijkse kosten

Als u ervoor kiest om fitnessapparatuur te leasen, heeft u vaste maandelijkse kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Aftrekbaar

De kosten van fitnessapparaten leasen zijn aftrekbaar van uw winst.

Wij leveren voor de koplopers in de markt

Wij hebben veel in de lease van de koplopers in de markt, maar ook voor alle andere producten kunt u bij ons terecht.

Hoe werkt het?

U bent eruit, u gaat fitnessapparatuur leasen. Een slimme zet om uw bedrijf te laten groeien. Hoe ziet het proces eruit bij Productlease.nl?

Na drie eenvoudige stappen is de lease geregeld en kunnen uw bezoekers aan de slag op de nieuwe apparaten.

Stap 1

Kredietwaardigheid aantonen

U kunt bij ons al leasen met een omzet van € 75.000 en als uw bedrijf minimaal 1,5 jaar actief is. Als u een startende ondernemer bent, is het ook mogelijk om bij ons te leasen. In dat geval vragen wij aanvullende zekerheid.
U kunt uw kredietwaardigheid aantonen en er is sprake van een gezonde verhouding tussen de investering en uw financiële resultaten.

Stap 2

Leverancier kiezen

U bent de expert en weet welke leverancier aansluit bij uw wensen. Uiteraard helpen wij graag met de keuze op basis van onze eigen marktervaring en uitgebreid netwerk van partners.

Stap 3

Wij doen het werk

We zijn eruit: de investering en financiering is bepaald samen met u en de leverancier.

Dan rest u niets dan na de levering van de apparatuur de termijnen te betalen. Wij verzorgen de rest. Zo kunt u zich richten op het belangrijkste werk: een succesvolle sportschool runnen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden?

Als u eenmaal heeft gekozen voor fitness apparaten leasen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Productlease.nl doet niet aan beperkingen. Als uw bedrijf aan onze voorwaarden voldoet, gaan wij het product voor u regelen.

Dit betekent dat u alle soorten merken en fitnessapparatuur via Productlease.nl kunt leasen.

Denk bijvoorbeeld aan krachtapparatuur, multi stations, free weights en nog veel meer.
Is het ook mogelijk om tweedehands fitnessapparatuur te leasen bij Productlease.nl? Ja, zeker! Een goed onderhouden tweedehands machine werkt vaak net zo goed als een nieuwe machine én levert u lagere maandlasten op.

Welke leasevorm past bij mij?

Hieronder zetten wij de verschillende vormen van leasen op een rijtje, zodat u voor de oplossing kunt kiezen die bij u past. Wij gaan graag met u in gesprek voor een leaseproduct op maat.

Operational lease

Een operational lease is juridisch gezien huur. Na de looptijd bestaat de mogelijkheid het object in eigendom te krijgen. Doordat het object gedurende de ‘huurperiode’ niet op uw balans staat, gaat de lease verplichting niet ten koste van uw solvabiliteit. 

Financial lease

Bij financial lease bent u na levering van het object en start van de lease direct economisch eigenaar. Na de volledige betaling bent u tevens juridisch eigenaar.

Zakelijke laag-hoog lease

Bij een laag-hoog constructie kunt u denken aan bijvoorbeeld 6 maanden een lager maandbedrag en daarna 54 maanden een hoger maandbedrag. Een variatie hierop, de seizoenlease, biedt de mogelijkheid gedurende een bepaalde periode van het jaar een lager maandbedrag te betalen.

Waarom kiezen voor Productlease?

Uw leasepartner moet bij u passen. Daarom vertellen wij graag meer over onze ervaringen en de voordelen van Productlease.nl.

  • Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in leaseproducten. Sinds 1994 ontzorgen wij gebruikers én leveranciers van alle denkbare bedrijfsmiddelen bij het volledige leaseproces. Regelmatig krijgen we te horen ‘Als Productlease het niet kan realiseren, kan niemand het’. En daar zijn we trots op. 
  • Volledige keuzevrijheid in leveranciers. Uiteraard zetten wij ons uitgebreide netwerk ook in indien gewenst.

  • De best passende financiering. Dankzij onze uitgebreide ervaring en flexibele werkwijze vinden wij samen de financiering die bij u past.

Uw leasebedrag berekenen

Benieuwd voor welk bedrag u fitnessapparatuur kunt leasen? Gebruik onze simpele tool om het bedrag te berekenen.

Laat ons u adviseren

Kom in contact met ons, zodat wij u kunnen adviseren.
Of bereken eerst indicatief een maandbedrag voor een investering.